Valbeveiliging

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en betrouwbare werkomgeving. En zeker als uw personeel wordt ingezet op risicovolle werkplekken. Maak daarom altijd gebruik van een gedegen Valbeveiliging. Onze systemen SECUline Vario, SECUpoint, SECUrant, SECUtrack staan garant voor optimale dakveiligheid.

 

Informatie aanvragen

Tiger tijdelijk balk ankerpunt

Tiger aluminium balkenklem; aan stalen balken; voor 1 persoon; met 1 verplaatsbare bek; EN 795-B; horizontaal en verticaal gebruik.

 
€ 284,00
Tiger tijdelijk balk ankerpunt

Tiger aluminium balkenklem; aan stalen balken; profielbreedte 63,5-300mm; voor 1 persoon; met 2 verplaatsbare bekken; EN 795-B; horizontaal gebruik.

 
€ 284,00
Tiger tijdelijk balk ankerpunt

Tiger aluminium loopkat; aan stalen balken; EN 795-B; horizontaal gebruik.

 
€ 450,00
Montagesetje voor Seculine Vario

Vario Montage set. Set bestaat uit imbussleutels, griptangen, voor het correct monteren van de elementen op de Seculine Vario ankerpunten.

 
€ 55,00
Kanaalplaat ankerpunt

Kanaalplaat ankerpunt
- Tijdelijk ankerpunt voor op kale kanalenbeton
- Materiaal aluminium en roestvaststaal
- Gewicht 8kg
- Geschikt voor 3 personen
- Normering: EN 795 Klasse B

 
€ 444,00
SYAM, tijdelijk ankerpunt

De SYAM is een mobiel ankerpunt dat u kunt gebruiken bij valgevaar voor raam- en deuropeningen. Het toestel is in hoogte instelbaar van 1,8m tot 4,20m. Dit ankerpunt heeft een geteste weerstand van 2770kg en is bijgevolg goedgekeurd voor de beveiliging van 2 personen. Tijdens het gebruik belast u enkel de voet en de armen van de SYAM, zodat er bijna geen krachten op het plafond ontstaan. De uitrusting is licht in gewicht (15kg) en gemakkelijk te transporteren in een handige rugzak.
De SYAM kan snel gemonteerd en verplaatst worden. Bovendien verzorgt Protect PBM een wettelijk verplichte opleiding zodat uw werknemers alle mogelijkheden van het toestel leren kennen. U krijgt zelfs een gratis instructie voor 4 medewerkers. Heeft u meer medewerkers zijn de kosten € 100,- per medewerker.
Dit mobiele ankerpunt is ideaal voor bijvoorbeeld onderstaande groepen:
- Dakwerker
- Verwarmingsinstallateur
- Schilder
- Elektricien
- Glazenwasser
- Metselaar
- Timmerman
- Onderhoudstechnicus
- Slotenmaker

 
€ 1.675,00
Klimhaken voor pannendak

Klimhaken
- Montage op pannendak
- AISI 316
- Ø 20mm
- Poedercoating in gewenste RAL-kleur mogelijk
- Volgens NEN 517

 
€ 65,00
Poederblusser 12kg

Poederblusser 12 kg ABC. Poederblusser geschikt voor brandklasse ABC branden. Deze poederblussers zijn zeer effectief bij brandstofbranden waardoor deze poeder brand blussers uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld in de auto. De blussers kunnen universeel ingezet worden voor het blussen van vaste stof branden, vloeistof branden en gasbranden. Zowel inzet bij hoge als ook bij zeer lage temperaturen is mogelijk. Ook het blussen van onder spanning staande elektrische apparatuur levert geen gevaar op. U blust de brand volledig veilig. Wordt geleverd inclusief ophangbeugel.
brandklassen: ABC
blusrating: 55A - 233B
hoogte: 66 cm
spuitduur: 25 sec
diameter: 18.8 cm
volgewicht: 16.25 kg
worplengte: 5/6 mtr
uit voorraad leverbaar
werkdruk bij 20ºC: 13,5 bar
temperatuur grenzen: -30ºC tot +60ºC

 
€ 75,00