Valbeveiliging

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en betrouwbare werkomgeving. En zeker als uw personeel wordt ingezet op risicovolle werkplekken. Maak daarom altijd gebruik van een gedegen Valbeveiliging. Onze systemen SECUline Vario, SECUpoint, SECUrant, SECUtrack staan garant voor optimale dakveiligheid.

 

Informatie aanvragen

Tiger tijdelijk balk ankerpunt

Tiger aluminium balkenklem; aan stalen balken; voor 1 persoon; met 1 verplaatsbare bek; EN 795-B; horizontaal en verticaal gebruik.

 
€ 284,00
Tiger tijdelijk balk ankerpunt

Tiger aluminium balkenklem; aan stalen balken; profielbreedte 63,5-300mm; voor 1 persoon; met 2 verplaatsbare bekken; EN 795-B; horizontaal gebruik.

 
€ 284,00
Tiger tijdelijk balk ankerpunt

Tiger aluminium loopkat; aan stalen balken; EN 795-B; horizontaal gebruik.

 
€ 450,00
Montagesetje voor Seculine Vario

Vario Montage set. Set bestaat uit imbussleutels, griptangen, voor het correct monteren van de elementen op de Seculine Vario ankerpunten.

 
€ 55,00
Kanaalplaat ankerpunt

Kanaalplaat ankerpunt
- Tijdelijk ankerpunt voor op kale kanalenbeton
- Materiaal aluminium en roestvaststaal
- Gewicht 8kg
- Geschikt voor 3 personen
- Normering: EN 795 Klasse B

 
€ 461,12
SYAM, tijdelijk ankerpunt

De SYAM is een mobiel ankerpunt dat u kunt gebruiken bij valgevaar voor raam- en deuropeningen. Het toestel is in hoogte instelbaar van 1,8m tot 4,20m. Dit ankerpunt heeft een geteste weerstand van 2770kg en is bijgevolg goedgekeurd voor de beveiliging van 2 personen. Tijdens het gebruik belast u enkel de voet en de armen van de SYAM, zodat er bijna geen krachten op het plafond ontstaan. De uitrusting is licht in gewicht (15kg) en gemakkelijk te transporteren in een handige rugzak.
De SYAM kan snel gemonteerd en verplaatst worden. Bovendien verzorgt Protect PBM een wettelijk verplichte opleiding zodat uw werknemers alle mogelijkheden van het toestel leren kennen. U krijgt zelfs een gratis instructie voor 4 medewerkers. Heeft u meer medewerkers zijn de kosten € 100,- per medewerker.
Dit mobiele ankerpunt is ideaal voor bijvoorbeeld onderstaande groepen:
- Dakwerker
- Verwarmingsinstallateur
- Schilder
- Elektricien
- Glazenwasser
- Metselaar
- Timmerman
- Onderhoudstechnicus
- Slotenmaker

 
€ 1.675,00
Klimhaken voor pannendak

Klimhaken
- Montage op pannendak
- AISI 316
- Ø 20mm
- Poedercoating in gewenste RAL-kleur mogelijk
- Volgens NEN 517

 
€ 65,00